torsdag, maj 2
Shadow

Orlo er lig med stilfulde ure til mænd… og kvinder

Sponsoreret

Tid er det mest dyrebare vi har. Med Orlo Watches har du mulighed for at holde styr på tiden med stil. ORLO ure er skabt med en aktiv og moderne livsstil som udgangspunkt. Hvert ORLO ur er simpelt, minimalistisk, funktionelt og rodfæstet i en skandinavisk design-æstetik.

Kollektionerne Ossel, Copenhagen, Bowen & Hitch

Ossel og Copenhagen-kollektionerne er de mest klassiske i Orlos ur-design.

og unikke ure, som med fordel kan bæres både af mænd og kvinder. Hitch og Bowen er mere sprælske, uden at miste stil. Bowen er en retro inspireret kollektion, der med sit klassiske og tidsløse udseende egner sig til enhver stilbevidst mand. Det fine design på urskiven er racerinspireret, med matchende visere. Der er i den grad kræset for detaljen på urene fra Bowen kollektionen. Urene i Hitch-kollektionen har hhv. grøn og blå urskive. Også i Bowen-serien bliver der leget lidt med farver.

Guldsmed-Lauridsen forhandler udvalg af alle fire kollektioner af Orlo watches.

Urene er nok skabt af mænd, men kan med sikker stilfølelse bæres både af mænd og kvinder.

Orlo vil udfordre det etablerede

Orlo Watches så dagens lys i 2016. Det er Frederik Høltzel og Keen Haagaard, der står bag de klassiske og elegante ure. Frederik har mere end 25 års erfaring i ur- og smykkebranchen, med speciale i design og produktion. Han har designet og produceret ure for flere førende skandinaviske og europæiske urmærker. Entusiasmen og passionen for håndværket er gået i arv til Frederik fra hans oldefar Rasmus Jensen Jørgensen, som var urmager i Tåsinge på Sydfyn.

ORLO’s mission er ifølge de to herrer bag:

“at udfordre den etablerede, og til tider, konservative urindustri, ved at designe en kollektion af ure som passer til vores nutidige livsstil. Målet er at udfordre normen, og tilbyde et tidssvarende produkt til en ny generation af urelskende brugere.”