Bæklund Design laver sengetøj med personligt præg til børn

Sponsoreret

Hos webshoppen Bæklund Design laves sengetøj til børn, hvor det personlige præg og originalitet er i fokus.

De er søde. De er bløde. Og så er de helt uundværlige for alle helt små børn. Et lækkert sengetøj. De er rare at sove med og skaber med deres søde udtryk tryghed hos barnet. Bæklund Design laver sengetøj med et personligt præg.

Få dit barns sengetøj med navn fra Bæklund Design og gør det specielt ved at få broderet barnets navn, fødselsdato, vægt ved fødsel, et citat eller noget helt femte. Udover dit eget touch på dit barns sengetøj kommer sengetøjet i et væld af forskellige designs med flotte mønstre og sjove figurer på, som alle lægger op til fantasi og sjov hos barnet.

Sengetøj med navn

Med et sengetøj fra Bæklund Design får man et lækkert og blødt sengetøj, som barnet vil elske at putte sig i. Sengetøjet er fremstillet i blød bomuld og kan uden skade maskinvaskes. Sengetøjet har den perfekte størrelse til små børn, og med et personligt præg fra forældrene vil det være noget man med glæde kan tænke tilbage på senere i livet. Priserne varierer typisk fra 199 kr. til 299 kr.

Bæklund Design

Bæklund Design er en dansk virksomhed, som sælger alt lige fra babytøj og tøjdyr til boligartikler og smykker. Ens for alle produkterne er, at der altid er fokus på kvalitet og design. Samtidigt bliver der gjort rigtig meget for at udbyde et unikt og originalt sortiment.

Virksomheden ligger i Vestjylland, og med sine bare ti år på markedet er det lykkes at skabe en sund forretning med masser af potentiale for udvidelse.