mandag, april 15
Shadow

Benyt en spritdispenser til store arrangementer

Sponsoreret

christine-sandu-LThqAPBpqtI-unsplash

Er du arrangør af et mindre event, en teaterforestilling eller noget helt tredje? Uanset hvilken en anledning, så kommer du ikke udenom at skulle forholde dig til en spritdispenser.

I dag er det, som de fleste ved, et krav at anvende håndsprit. Og hos den danske virksomhed Lomax kan du finde mange forskellige slags både almindelig håndsprit i flydende form, sprit i geleform og til sidst forskellige spritdispensere.

En spritdispenser egner sig godt til håndsprit, den er tilgængelig for alle dine gæster, og så er den nem at komme til.

Placer din spritdispenser hensigtsmæssig

Spritedispensere som du finder hos Lomax, har mange fordele. De vejer ikke ret meget, så det er muligt for dig at placere dem, hvor der er mest brug for dem. På den måde kan du også lynhurtigt ændre på deres placering, hvis du i løbet af dagen finder ud af, at de står bedre et andet sted.

Skab en hyggelig stemning

Du er nødt til at tage hensyn til dine gæster og deres sikkerhed, og det betyder, at der altid skal være adgang til håndsprit. For selvom det er vigtigt, at de hygger sig, så skal sikkerheden selvfølgelig også være i top.

Spritdispenserne findes i flere forskellige varianter. Blandt andet kan du vælge en til at hænge på væggen. Du kan også vælge en gulvstander, som du kan placere efter behov.

Når du har en god spritdispenser, er der alle gode chancer for, at dine gæster kan holde hænderne rene, og du ved, at hygiejnen blandt dine gæster er helt i top.