mandag, april 15
Shadow

De bedste teambuilding aktiviteter

Sponsoreret

Teambuilding er en rigtig god måde at forstærke sammenholdet på en arbejdsplads. Men hvilke aktiviteter skal du vælge, når I skal afsted? Det kan du blive klogere på her.

Der findes rigtig mange forskellige aktiviteter inden for teambuilding, og hvilken én din virksomhed skal vælge, afhænger af en række forskellige ting: Er medarbejdere for eksempel mere til fysiske opgaver eller mere til stillesiddende? I forhold til afstand så findes der teambuilding ved København, Aarhus og de fleste af de store byer. Her kommer nogle ideer til sjove og spændende teambuilding aktiviteter.

Klatrebane

At tage afsted på en klatrebane er en sjov aktivitet, der udfordrer de fleste, fordi man skal bryde nogle grænser i forhold til højder, kontrol og bevægelse. Det er også en aktivitet, hvor man får opbygget et godt sammenhold på teamet, fordi man i høj grad skal hjælpe hinanden. I får også bevæget jer, hvilket altid er en fordel.

Paintball

Paintball er også en aktivitet, hvor man i høj grad skal samarbejde på holdene. Det hjælper både på samarbejde og med at definere rollerne på arbejdspladsen og måske udfordre dem lidt. Det er også en aktivitet, hvor de fleste kommer ud af deres comfort zone og skal overvinde nogle grænser, da de fleste ikke har prøvet det før.

Gratis øvelser

Klatrebane og paintball kan godt være lidt dyrt, men der er heldigvis masser af øvelser, der er helt gratis og nemt kan laves hjemme i virksomheden. Det kan for eksempel være puslespil eller andre samarbejdslege, hvor deltagerne skal arbejde sammen for at løse et problem.