mandag, juli 15
Shadow

De bedste varmelamper til familiens små venner

Sponsoreret

De bedste varmelamper til familiens små venner

 

Screenshot_1

Har du et krybdyr som kæledyr? Så er varmelamper vigtigt for dyrets velbefindende. Afhængig af dyrets art og terrariets størrelse er det forskelligt, hvor mange varmelamper du skal anskaffe. Dette kan du læse mere om her.

Så snart du anskaffer dig et kæledyr, bliver det straks en del af familien. Det samme gælder, når du anskaffer dig krybdyr. Krybdyr er små koldblodede væsener, som har brug for varme omkring sine omgivelser. Derfor er det vigtigt at anskaffe sig en god varmelampe, som passer til netop dit krybdyr. Vores små venner fortjener kun det bedste.

Varmelamper til terrarium

Med den rigtige varmelampe fremmer dette både aktivitet og velfærd hos krybdyret i terrariet. Når et krybdyr er ude i naturen, og ikke holdes som kæledyr, får den varme fra jorden og fra solen. I et terrarie får den ikke meget sollys, og det er derfor ekstra vigtigt, at man anskaffer sig det rette antal lamper. Antallet af varmelamper afhænger af størrelsen på terrariet, og kommer meget an på hvilken art krybdyret er, da dyr har forskellige behov for varme.

Da de rette varmeforhold og fugtforhold er afgørende for krybdyrets velbefindende, er det derfor værd at undersøge dyrets præcise varmebehov, inden du investerer i varmelamper.

Få gode råd om varmelamper og andre ting til dit kæledyr

Hos Lystrup Dyrecenter hjælper de gerne, hvis du har brug for råd og vejledning omkring dit krybdyr. Her finder man et stort udvalg af lamper, som passer til ethvert terrarie og til ethvert krybdyrs behov.

Hos Lystrup Dyrecenter finder du alt indenfor foder og tilbehør til familiens små venner. Du er altid sikret en god og personlig vejledning, så du kommer ud fra butikken med den rigtige viden og de rette produkter. Bor du ikke i nærheden af Lystrup eller Århus, så kan du på webshoppen finde det samme store udvalg, som du finder i de fysiske butikker.