mandag, april 15
Shadow

Den perfekte kombination? – Spil golf, skab netværk og nyd mad og vin på samme tur

Sponsoreret

Du kan tage på golfferie og både spille golf på nogle af verdens bedste baner, udvide dit eksisterende eller skabe dig et nyt netværk og samtidig nyde fantastisk mad og vin. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er det ikke.

Er man golfspiller, findes der næppe noget bedre end at spille golf på fantastiske baner i smukke omgivelser, der prydes af sydens sol. Det skulle da lige være, hvis en tur på golfbanen blot er en del af en dejlig feriedag i godt selskab med andre mennesker, som også vil med dig ud og nyde god mad og lokal vin.

Hvis det lyder som en ferie, du gerne vil på, så skal du glæde dig. For det er muligt at tage af sted på en kordineret tur med Classicgolf, der som rejsebureau udelukkende arrangerer golfferier.

Blandt andet tilbyder Classicgolf de såkaldte ”Matchture med mere”, og det er netop en sådan type golfferie, som kombinerer spillet, det sociale og forkælelse af dine smagsløg.

Matchturene indeholder også turneringer, som du kan deltage i, så du som deltager forhåbentlig kan motiveres til at spille til dit ypperste.

Du kan tage på golfferie i både europæiske lande, men det er også muligt at rejse til lande som Thailand og Mauritius.