lørdag, juni 22
Shadow

Derfor er leasing en god ide

Sponsoreret

Uanset hvilken bil af mærket Volvo du overvejer at lease, så kan du være sikker på at få en god bil at køre i, hvis du vælger Volvo erhvervsleasing hos Fleggaard-leasing.dk. Når du leaser en Volvo, betyder det at du ikke ejer bilen, men i stedet køber retten til at bruge bilen i en periode, som du på forhånd aftaler med en forhandler. 

 

Hvis du køber en bil, på den traditionelle måde, tager det som regel omkring 5-7 år, at betale bilen af, det gør det ikke hvis du lejer bilen. Her skal du nemlig blot bekymre dig om at køre i bilen, helt uden at skulle bekymre dig om ekstra regninger, eller de regninger der er når bilen skal til service. 

 

Hvornår kan det betale sig at lease?

Leasing er kommet for at blive, der er dog mange forhold der er værd at overveje, hvis du tænker på om leasing er noget for dig. Ønsker du at udskifte bilen med jævne mellemrum, er leasing helt sikkert den rette vej for dig. Ved erhvervsleasing for eksempel, betaler dit firma eller din arbejdsgiver, alle de udgifter der er i forbindelse med den bil du leaser. 

 

Fordele ved erhvervsleasing

  • Du betaler et fast månedligt beløb

 

  • Der er stor fleksibilitet

 

  • Du får et stort økonomisk overblik

 

Generelt er erhvervsleasing en god løsning for dig, der gerne vil slippe for de mange bekymringer, der ofte er forbundet med et bilkøb. Samtidig kan du altid få dækket dine daglige transportbehov – endda til en god pris.