mandag, juli 15
Shadow

Derfor skal du tage et sommelierkursus

Sponsoreret

Det er ikke for sent at få dig et nytårsfortsæt. Brug året 2022 på at blive mere dannet. Vi kommer ikke udenom, at vin er en stor del af danskernes spisevaner. Hvad enten man er ude at spise eller til reception et sted, finder du ofte dig selv med et glas vin i hånden. Alligevel hører man mange, der påstår, at al vin smager ens, og det bare skal være den billigste.

 

Det er sjældent rigtigt, da vinbønder helliger hele deres liv til at få en bestemt nuance i lige præcis deres produkt. Det er derfor en god idé at vide noget, om det man drikker, hvis man godt kan lide vin.

 

Imponér din partner

Hvis du allerede har en partner, vil du garanteret kunne imponere og overraske ved at hive en flaske rødvin frem og fortælle, hvilken drue den er lavet på, hvor den kommer fra, og hvad der kendetegner lige den vin.

 

Hav altid et taleemne

Er du også aktiv på datingscenen, kan du sikkert nikke genkendende til, at det kan være svært at bryde isen med et voldsomt interessant emne. Her er det godt at vide lidt om vin, så man altid kan tale lidt om, hvad I har i glasset. Selvom det lyder som en snobbet samtale, kan man med charme komme godt omkring emnet, uden at lyde højrøvet. Desuden kan det åbne for andre samtaler om rejser, spiseoplevelser og generelt håndværk i det man spiser.

 

Vid hvad du drikker

Til sidst er et kursus, der giver dig større viden om vin, en god idé for din helt egen skyld. Du har sikkert engang smagt en vin, der var lige dig, men uden at vide, hvad du drak. Det er en skam, og det kan du undgå ved at kende vinen.