lørdag, juni 22
Shadow

Vil du af med uønsket hårvækst – Laserbehandlinger er vejen frem

Sponsoreret

Vil du slippe for at skulle bruge oseaner af tid på barbering af ben og armhuler mm. , eller er du i det hele taget bare træt  af og pinlig over din behåring på kroppen? – Så kan du få en behandling, der fjerner dine hår permanent. Hårfjerning med EPC Laser er vejen frem, og du vil fremadrettet slippe for at skulle fjerne dine hår selv.

Det vigtige du skal overveje og undersøge nøje, hvis du overvejer et laserbehandlingsforløb er, hvilke udbydere der er, og hvor dygtige de er. Klinikken skal være professionel, hvor hygiejnen er i orden, og behandlerne er certificerede. Det skal være en rigtig rar oplevelse for dig, så det er altså ikke lige meget, hvor det bliver gjort henne. Epc-laser er en yderst professionel laserbehandlingsklinik, der ikke kun tilbyder behandlinger til hårfjerning. De tilbyder også behandlinger for gigt, skader og kroniske smerter, og de der foretager behandlingerne, har certificeret uddannelse indenfor hele området, både behandling, eftervirkning, bivirkning  og sikkerhedsprocedurer.

Så vil du af med din uønskede hårvækst, skal du kaste dig over den permanente laserbehandlings-løsning hos epc-laser.

Jo mørkere og tykkere hårene er på kroppen, des mere effektiv er behandlingen. Behandlingen gør som udgangspunkt ikke ondt, da der bruges nogle yderst professionelle maskiner, der løbende køler huden, men ved områder med pigmentering kan dog nive lidt. Man bør ikke solbade eller lignende, to måneder efter behandlingen.

Slip for uønsket hår ved hjælp af laserbehandlinger hos epc-laser, og du slipper for at barbere dig eller købe dig fattig i alverdens hårfjerningsmidler.