lørdag, juni 22
Shadow

Effektivt værktøj til jeres dataindsamling

Sponsoreret

Mangler jeres virksomhed en effektiv måde at kunne indsamle og analysere jeres intern data?

Med Infosuite Bi (Business Intelligence) er du optimalt rustet til at kunne klare jeres udfordring i forhold til at kunne effektivisere og brugbart anvende alt jeres interne data. Når alt jeres data indsamlet vil de blive beriget og omsat til værdifulde analyser, hvor fra i kan aflæse denne viden og dermed optimere jer selv internt.

En af de områder i bliver forbedret på af i forhold til salgsopfølgning og styring. Det er vigtigt at kunne fastholde effektiv salgsarbejde og for at kunne dette er det nødvendigt med en nem adgang til opdateret og brugbar viden. Med denne Bi-løsning er du analysere salgsresultaterne samt indsatserne fra flere forskellige vinkler, herunder salgsområde, salgsteam, pr, produkt og endda helt ned til hver enkel sælger.

En af de andre områder i vil blive forbedret på er på optimering af indkøb og lager. Her er den rette håndtering af leverandører nøgle til kvalitet og effektivtet i forhold til omkostningerne. Forbedret overvågning og styring af lager og indkøb vil have et stort potentiale i form af øget indtjening.

Bi har rigtig mange fordele og i kan man fordel gå ind og læse omkring alle disse fordele inde på infosuites hjemmeside under Bi, hvor man også kan downloade en demo for at finde ud af, om det er noget for dig og din virksomhed.

Det er i hvert fald et utrolig populært, anvendt og effektiv værktøj og bliver dagligt brugt af mange tusinde forbrugere og har giver mange virksomheder markant større konkurrencefordele gennem øget viden om virksomheden.