onsdag, september 28
Shadow

Er du til god kvalitet og Oeko-tex?

Sponsoreret

Glade farver og mønstre, bomuld og økologi er nogle af PIP-studios varemærker. Hvis du ønsker at dekorere dit hjem med unikke varer, så læs med her.

Det er altid godt at pryde sit hjem med opmuntrende farver og flotte mønstre. Eller at iklæde sig behagelige morgenkåber med flotte detaljer. Pip Studios er med andre ord et detaljernes paradis. Så hvis du kan lide at dekorere dit hjem med godt humør, lyse farver og blomstermotiver, så læs med her.

Det internationale marked er blevet helt vilde med det hollandske mærke, der lader sig inspirere af hundrede år gamle kakler eller tapeter. PIP Studio er blevet et hit ikke bare på grund af sine flotte designs, men også på baggrund af sit bæredygtige ry.

Alt sengetøjet fra PIP-studio er nemlig Oeko-tex certificeret efter den strengeste klasse 1 Oeko-tex certificering. Det betyder blandt andet, at du kan være sikker på, at det er testet for alle former for skadelige stoffer.

Det vendbare sengetøj fra mærket er også fremstillet i 100 % bomuldspercale. Bomuldet garanterer en optimal komfort, blødhed og kvalitet i første klasse. Men det er ikke bare sengetøj, du kan anskaffe dig i mærket. PIP-studio tilbyder også forskellige porcelænsvarer, glas, bestik, toilettasker og meget mere.

Du kommer i sommerstemning året rundt med PIP-studios kvalitetsprodukter. Blomster- og fuglemotiverne er med til at skabe den helt rette sommerstemning i dit hjem og så selvom regnen styrter ned uden for hjemmets fire vægge. Brandet sætter i den grad farver på tilværelsen selv på koldeste vinterdage.