mandag, april 15
Shadow

Få masser af fordele, når du tager kørekort hos Kørkort

Sponsoreret

Hvis du også kunne tænke dig at få fingrene i et kørekort, så tjek mulighederne ud hos kørkort.dk. De tilbyder både lynkurser, online booking af køretimer og meget mere.

Hos Kørkort, der er en køreskole i Aarhus C, kan du få lige præcis det forløb, du ønsker. Blandt andet kan du komme på et lynkursus, der sikrer dig, at du kan gå til teoriprøve efter blot fire uger. Du kan også komme på et helt almindeligt hold, men fælles for alle hold er, at der ydes god service og alting foregår i trygge rammer.

Hvis du klokken 23 finder ud af, at du har glemt at få aflyst en køretime, så har Kørkort arrangeret det sådan, at du online kan booke eller afmelde dine køretimer. Du kan endda reservere køretimer fra din mobil, hvor du altid kan få en oversigt over kørekalenderen. Det giver dig en meget større fleksibilitet som elev.

Et andet tilbud hos kørkort.dk er, at de også har et online undervisningssystem. Det betyder, at hvis du er forhindret i at møde op til undervisning, så kan du få tilgang til det materiale, som er blevet gennemgået på timen. Så er du interesseret i at høre mere om køreskolen, så klik her for mere information.