tirsdag, august 9
Shadow

Få reguleret din energi i virksomheden og opnå store besparelser

Sponsoreret

Gennem mere en hundrede år har Lund og Erichsen været et moderne autoriseret el-installatør og data-firma. De er konstant på forkant med ny teknologi og nu også som Trend Systemhus, hvor der installeres gode CTS løsninger.

Er priserne på dit energiforbrug tårnhøjt eller har du mistanke om, at der blot er en smule at spare? Så har lidt også ret, og der er i den grad grund til at gøre noget ved det! Trend Systemhus hjælper firmaer med at få reguleret og optimeret al forbrug, så virksomheden udnytter energien helt optimalt og dermed ikke spilder energi og penge på unødig elektronik.

Kvalitetssikringsmanualen fra Trend bliver anvendt, når du bestiller det nye CTS anlæg gennem Lund og Erichsen. Det sikrer dig, at du får installeret anlægget inden for de rette retningslinjer. Det inkluderer funktionsafprøvning og slutaflevering.

Kvalitet og besparelser er hvad du får med i pakken, når du bestiller et CTS anlæg. Med andre ord opnår dit firma en helt anden fleksibilitet med en CTS løsning, da du som kunde får en langt større frihed.

Sammenspil mellem leverandører af eksempelvis ventilation, varme og lys bliver resultatet. Alle leverandørerne kender til standarderne for CTS løsningen. Det bliver absolut ikke noget problem at supplere disse ind i et CTS-styret system, som kun vil gøre hverdagen lettere for virksomheden, da alt reguleres og kontrolleres på samme sted.

Trend Systemhus hjælper din virksomhed til ikke at være låst fast på én leverandør i tilfælde af at firmaet udvides til flere bygninger. Det er vigtigt at have mange  og ikke mindst reelle valgmuligheder til at træffe de rigtige beslutninger om leverandører af energi.

100 år på bagen gør Lund og Erichsen til specialister i det meste inden for el og installationer, så hvis du ønsker et erfarent firma til at hjælpe dig med energien er Lund og Erichsen klart en mulighed.