søndag, december 3
Shadow

Festunderholdning

Sponsoreret

Med en guldmedalje i danmarksmesterskabet i Stand-up Comedy i 2003, sit egen tv-serie på kanal 5 med Anders ’Anden’ Matthesen kaldet ’Comedy kuren’ i 2008, skuespiller i Erik Clausens film ’Ledsaget udgang’ og ”Frihed på prøve’ og over 1000 stand-up optrædener på cv’et må man kalde Henrik Bruhn en meget erfaren herre inden for dansk komik og stand-up.

Henrik Bruhn har i dag samlet alt den erfaring og lever nu af at levere festunderholdning i både firma- og privatregi – alt fra firmaets julefrokost, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage til privatfesten. Henrik Bruhns underholdning indeholder humoristisk selvirono og han er især mester i at tilpasse sin underholdning til det publikum, han står over for. Dette vil sige, at Henrik Bruhn bruger meget tid på at forberede sig til netop at kunne målrette sine shows, så det bliver personligt og selvfølgelig pisse sjovt!

Med festunderholdning fra Henrik Bruhn er man garanteret en skide sjov aften, hvor humoren er tilrettelagt lige efter dig/jer. Henrik Bruhn har fået varme anbefalinger fra hans shows til firmaarrangementer fra bl.a. Maersk, Legoland, Novo Nordisk, National Banken og mange mange flere.

Så tjek hans hjemmeside ud, hvor du kan læse meget mere om ham og hans underholdning og ikke mindst hvordan man booker!

 

God underholdning!