mandag, april 15
Shadow

Find en hovedbeklædning der passer til din personlighed

Sponsoreret

Find en hovedbeklædning, der passer til din personlighed

photo-1471898554234-bcbfedd35134

I en hård og svær tid hvor sygdom fylder rigtig meget, kan det være svært at føle sig smart og komfortabel. Med en turban fra Christine Headwear føler du dig ikke bare smart klædt på. Denne form for hovedbeklædning har også til formål at beskytte din hud mod varme, sol og kulde.

Smart hovedbeklædning til kvinder

Med den rette hovedbeklædning kan det være med til at lindre det især psykiske ubehag, som ofte følger med ved hårtab af kemoterapi, alopecia eller andre sygdomme som er hårtabsrelaterede.

Ved diagnosticering af en kræftdiagnose bliver mange tilbudt kemobehandling. Bivirkningerne kan desværre medføre hårtab, og der kan i en periode være behov for at beskytte den sarte hovedbund i al slags vind og vejr. Det samme gør sig gældende, hvis der gives strålebehandling. Strålebehandling bliver givet mod hovedet, og kan derfor også medføre hårtab. En hovedbeklædning eller en turban kan derfor blive aktuel i en periode.

Som især kvinde kan hårtab påvirke så meget, at det går ud over livskvaliteten. Håret og frisuren er ofte en stor del af personligheden og identiteten. Så for mange kvinder kan det være en stor psykisk forandring at se sig selv uden hår. Dette kan derfor være med til at påvirke livskvaliteten i en negativ retning.

Hos Parykhuset finder du et bredt udvalg af smart hovedbeklædning, som passer til netop din personlighed. Hvad enten det er en turban, et tørklæde eller en kasket du søger, så finder du her hele sortimentet fra Christine Headwear. 

Bliv smart klædt på med en hovedbeklædning i flot dansk design.