lørdag, juni 22
Shadow

Friskbrygget kaffe gør pausen ekstra god

Sponsoreret

Om lidt er kaffen klar. Sådan synger vi i sangen om Svantes lykkelige dag. Med en termokande er kaffen altid klar og lige ved hånden – selvom kaffebrygningen for længst fandt sted. Så er livet altså ikke det værste, man har! 

Vi kan ikke tale kaffebrygning uden at tale termokander, og når vi taler termokander, kan vi ikke komme uden om det tyske brand, Alfi. Klassiker efter klassiker er udsprunget fra Alfis sortiment, og blandt de populære produkter fra Alfi har mange af os fundet vores favorittermokande.

En termokande for livet

De mest populære klassikere fra Alfi er modellerne Juwel og Gusto, som trods en høj alder ikke går af mode. Det skyldes det tidsløse design, som det tyske brand er så gode til at fremstille. Derfor er det en investering at købe produkter fra Alfi. Designet er tidsløst, og termokandernes levetid lang.

Nyd en kaffepause

Uanset om vi sidder på kontoret eller nyder en hyggelig sofa-aften, føles pauserne ekstra gode med en kop friskbrygget kaffe i hånden. Takket være Alfi kanderne kan vi nyde disse pauser og samtidig stole på, at friskheden og duften er bevaret, selvom kaffebrygningen fandt sted tidligere. Det gælder uanset om det er Juwel eller Gusto-modellen, som gemmer på kaffen.

De mange former og designs, som Alfi udtænker praktiske løsninger i, er blandt de bedste termobeholdere i aluminium, der findes. Det er fordi, at virksomheden siden 1914 har fremstillet termokander og termoflasker, og det er vi mange, der er glade for.