lørdag, juni 22
Shadow

Gør klar til årets Halloween fest

Sponsoreret

Snart er Halloween over os! Gør klar til én af årets største fester allerede nu! 

Den amerikanske tradition
Selvom Halloween egentlig er en amerikansk tradition, som vi danskere har taget til os, passer temaet jo egentlig godt til os danskere. Vi kender allerede til fastelavn og elsker temafester. Derfor skal du holde en Halloween temafest dette efterår. Du kan vælge at gå all in på pynt, kostumer, mad og drikke. Går du all in, er du sikret en fest, som aldrig bliver glemt af dine venner!

Closeup of Vampire's Kiss Cocktail, rum, melon liqueur, soda and touch of tabasco, garnished with fresh raspberry - Halloween drinks series

Et overordnet tema
Det overordnede tema, som festen skal holdes indenfor er selvfølgelig Halloween. I Danmark går vi dog ikke så meget op i, om kostumerne skal være skræmmende eller uhyggelige – der skal være plads til enhver smag. Derfor kan du med fordel bare sige til dine gæster, at de skal være klædt ud. Skriv på invitationen, at de eksempelvis kan se på denne side, hvis de gerne vil ud og investere i kostume til festen. Kostumerne skal dog være det eneste, som er lidt mere nuanceret. Resten af festen såsom udsmykning, mad osv. skal være mere uhyggeligt og skræmmende. Hos gag.dk kan du finde et stort udvalg af pynt til Halloween festen.

Drinks til festen
Du kan lave uhyggelige drinks, som dine gæster vil elske. Bloody Mary er altid en sikker vinder på grund af farven og intensiteten. Men måske du også bare skal købe en masse forskellige farve likører i eksempelvis rød og grøn til at lave “giftige drinks” til dine gæster.