lørdag, juni 22
Shadow

Golfferie rundt i hele verden

Sponsoreret

Golfskoler, matchture, luksusgolf og golf-ophold året rundt i hele verden? Golf er blevet en meget populær motionsform jorden rundt, og golfspillere har rige muligheder for at kombinere golfspil med varme rejsemål.

Golfferie og golfrejser med sol, strand, gastronomi og vin

Golf forbindes ofte med en behagelig livsstil, hvor smuk natur, kulturelle oplevelser, god mad og vin er en stor del af oplevelsen.

Verdens golfbaner

På den solrige middelhavsø Mallorca er der hele 24 fantastiske golfbaner. I Alicante ved Costa Blanca er der 7.  Det er ikke kun på de danske sommer- og vinterdestinationer som Spanien, Italien, Grækenland, Cypern, Portugal og Tyrkiet at man kan tage på golferie, der er også fremragende golfbaner i Tjekkiet og Irland, eller længere væk, i Sydafrika, Thailand, USA, Mauritius, Den Dominikanske Republik og Dubai!

ClassicGolf arrangerer Golferie på flere kontinenter

“Flot hotel med 3 fantastisk flotte golfbaner”, siger Torben og Lise om deres tur til La Cala. “Fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%”, siger Inger og Gunnar. På ClassicGolf hjemmeside er der flere kunder der udtaler sig om deres golferier.

ClassicGolf er et rejsebureau der kan arrangere din golfrejse & golferie rundt i hele verdenuanset hvornår på året du ønsker at tage afsted. Gennem et nært samarbejde med hoteller, golfbaner, flyselskaber og biludlejningsfirmaer, er der mulighed for skræddersyet service under hele golfrejsen. ClassicGolf har vundet World Golf Award som bedste danske rejsebureau til golfrejser i 2017 og 2018. ClassicGolf leverer skræddersyede golfrejser til golfbaner i hele verden.