mandag, april 15
Shadow

Guide: Tre forskellige knæbind, der på hver deres måde kan hjælpe dig

Sponsoreret

Rigtig mange danskere døjer med smerter i deres knæ af vidt forskellige årsager. Nogle har været uheldige at skulle gennemgå en knæoperation, som de døjer med følgegener af, mens andre har slidgigt eller blot døjer med periodiske smerter. Uanset hvad årsagen til smerterne er, er det ofte en god idé at bruge et knæbind.

Har du smerter i et af dine knæ? Eller døjer du med smerter i begge? Uanset hvad, vil du sikkert gerne gøre noget for at mindske de ømme stunder, så du bedre kan bruge din krop. Derfor bør du vælge det helt rigtige knæbind.

Sports knee strap

Dette lille og smarte knæbind giver en målrettet lindring under sport, hvis du eksempelvis laver intensive løb eller hop. Knæbindet er anatomisk formet, og det skal placeres lige under knæskallen, hvilket reducerer belastningen af senen og slimsækkene ved knæskallen. Med dette knæbind vil dine aktive stunder blive endnu sjovere.

Sports knee support

Skal du bruge mere beskyttelse i forbindelse med at du dyrker sport, er dette knæbind det oplagte valg. Her får du massage og stimulering af ledbånd, sener, muskler og bindevæv, og grundet de slidstærke materialer vil du kunne bruge det igen og igen. Når du bruger dette knæbind, vil du opleve en behagelig kompression, hvilket forebygger risikoen for overbelastninger og skader.

SecuTec Genu knæskinne

Bauerfeind er kendt for gode og effektive knæbind. Og denne model er ingen undtagelse. Faktisk er den nyeste model af denne knæskinne 13 % lettere end forgængerne, og samtidig er den nem at indstille. SecuTec Genu er til dig, der ønsker stabilisering, færre vrid, god pasform, høj bærekomfort samt beskyttelse af korsbånd eller knæet som helhed efter operation.

Du kan læse mere om de tre knæbind her.