mandag, juli 15
Shadow

Holde julefrokost

Sponsoreret

I arbejdet er det vigtigt for mig at have gode sociale relationer med mine kollegaer. Jeg har altid været en meget social person, og jeg synes, at det er en af de bedste ting ved at have et arbejde. Det giver mig mulighed for at møde nye mennesker og lære dem at kende.

Du tilbringer mange timer sammen på arbejdspladsen, og det er derfor vigtigt at have et godt forhold. Et godt forhold gør det nemmere at kommunikere og samarbejde, og det gør det også sjovere. Hverdagen bliver nemmere, når du ved mere om Jytte en hendes navn.  Det er vigtigt at investere i sine kollegaer og bygge et godt forhold til dem.

Forhold uden for arbejdspladsen

Hyggelig chit chat ved vandautomaten kan bryde isen til dine kollegaer, men du smelter den først rigtigt, når I har indgået i en social relation uden for arbejdspladsen. Her er julefrokosten en oplagt mulighed.

 

Julefrokost er en hyggelig tradition i Danmark. Det er en festlig middag, hvor man spiser og drikker sammen med kollegaer. Ofte er der masser af mad og drikke, og det hele sluttes af med en dans på dansegulvet, indtil der er ikke flere penge til at betale DJ’en for. 

Julefrokost er en dejlig måde at fejre jul på!

Tag på udflugt

Du husker nok de fede udflugter, du tog på i folkeskolen. Den slags behøver ikke at slutte i arbejdslivet. 

Hvis du er den, firmaet har valgt, til arrangere årets julefrokost, bør du overveje at tage på et weekendophold. Et julefrokost ophold på en dansk kro, danner den perfekte ramme for en julefrokost. 

Her er der ingen, som skal holde tilbage, fordi de skal køre hjem. Alle har et værelse til rådighed, og kan derfor bare trille op i seng, når festen bliver for meget for dem.