tirsdag, november 29
Shadow

Hos OneRoom kan du få et unikt, arkitekttegnet hus

Sponsoreret

Ens hjem er noget det vigtigste for, hvor godt man føler sig tilpas i hverdagen, og derfor er det vigtigt at få lige præcis det hus og hjem, som man ønsker og som passer til ens behov. Sådan et hjem kan OneRoom designe til dig.

 

Dit hjem er der, hvor dine børn skal vokse op og jeres familie skal opholde jer de fleste af jeres vågne timer. Derfor er et valg af hus et af de vigtigste valg, man må tage i livet.

 

OneRoom er et huskoncept, der bygger på lys, luft, høj kvalitet, gode materialer og solidt håndværk. OneRoom tilbyder professionelle typehuse lige efter din smag, og så lever husene op til tidens energikrav, og derfor er det muligt både at bestille lavenergihuse og passivhuse.

 

Arkitektfirmaet rådgiver gerne om både materialer og nye energitiltag som for eksempel varmepumper, jordvarme og solenergi-anlæg.

 

Hos OneRoom er det lyset, rummeligheden og detaljen, der er i højsædet, og arkitekterne har et stort fokus på både helhed og detalje, når de tegner dit drømmehus.

 

OneRoom bygger blandt andet på at nytænke familiehuset, så det passer lige præcis til den moderne families behov. Derfor kan I også i tæt dialog med arkitekten lave tilpasninger og ændringer, så huset kommer til at passe præcis til jer.