Kan man stole på uoriginale blækpatroner?

Sponsoreret

Der findes mange forskellige muligheder, når man skal købe blækpatroner og toner til printeren, men skal man vælge de originale blækpatroner? Det viser sig at uoriginale blækpatroner kan være kompatible med printermodellen og man behøver derfor ikke at være bange for at købe uoriginale blækpatroner.

En af virksomhederne der sælger uoriginale blækpatroner og toner er SHOPINK. Det er en dansk virksomhed, der udelukkende sælger kvalitets printerpatroner og det er både originale og uoriginale blækpatroner og toner.

SHOPINK sælger kompatible blækpatroner i stort set samme kvalitet som de originale blækpatroner. De kompatible blækpatroner kan udskive med lige så stor præcision. Mange printerproducenter sætter prisen på originale printerpatroner højt, fordi de forventer at tjene penge på netop dette. Så har de mulighed for at sætte printerne billigere også tjene på indkomsten fra printerpatroner.

Mange gange betyder det at prisen på originale blækpatroner er holdt kunstigt oppe, og det sikre den nødvendige fortjeneste på hver enkelt printer over printerens levetid. Man kan ikke printe uden blækpatroner, og det er derfor smart af producenten at hæve prisen på netop dette, da printeren ellers ikke kan virke.

Konklusionen er, at man godt kan stole på uoriginale blækpatroner, fordi de virker ligeså godt som originale blækpatroner. Den eneste forskel er producentens brand, der ikke er til at finde på printerpatronen.

Se deres store udvalg af blækpatroner til gode priser: https://shopink.dk/blaekpatroner–toner/6774-blaekpatroner/