lørdag, juni 22
Shadow

Køb dine legemadrasser til dit barn hos Ran-Play

Sponsoreret

Hvis du kunne tænke dig at skabe et godt legemiljø derhjemme, der samtidig er sikkert for dit barn er lege på, så skulle du overveje at købe nogle lækre madrasser fra Ran-Play. Med dem kan du nemlig gøre dit barns leg og læring meget bedre og sikkert.

Hvad enten det gælder en institution, der kunne have brug for et legerum med madrasser eller om det er til privat brug hjemme hos jer, så kan gymnastik madrasser skabe et unikt og dejligt legeområde for børn. Ran-Play har en masse forskellige løsninger og muligheder for at lave eksempelvis skummiljøer, sådan at børn kan både klatre, hoppe og falde og samtidig lande blødt, sådan at skaderne ikke bliver store. Det kan dermed også være med til at skabe lidt mere sikkerhed for jer dig som forælder.

Det er generelt vigtigt for et barn, at de får bevæget sig i deres hverdag, sådan at de udvikler deres motorik, som også har en stor forbindelse til indlæringen. For at barnet kan bevæge sig, har det brug for hjælp til at udfolde sig, og det kan eksempelvis være gennem skummiljøer med skumlegetøg, underlag og møbler, og alt det kan Ran-Play hjælpe med. På siden finder du masser af forskellige madrasser i flotte farver og faconer og du kan også finde skummoduler, man kan kravle og klatre på, og som kan sættes sammen på mange forskellige måder.