tirsdag, september 26
Shadow

Kunne du tænke dig noget smukt salatbestik?

Sponsoreret

Hvis du kunne tænke dig at få luksus ind i dit hjem, så skulle du overveje at købe noget af det smukke bestik eller de fine knive fra mærket LaGuiole, som du kan finde hos Butik Jes Pors.

LaGuiole er til dig, som ønsker at få luksus ind i hverdagen. Det meget populære mærke forhandler både proptrækkere, knive og bestik, og det er alt sammen i en meget god kvalitet og i et stilfuldt design, der gør, at det giver dig en følelse af luksus i hjemmet.

Designet er meget enkelt og stilrent, og derfor vil det passe flot ind i ethvert hjem. Visse produkter fås endda i flere farver, så du kan få netop det, der passer allerbedst ind hos dig. Flere af produkterne kan tåle opvaskemaskinen, hvilket gør, at det også kan bruges i en travl hverdag.

La Guiole produkterne kommer i flotte trææsker, som både er meget dekorative og så beskytter de også knivene, så de ikke bliver slidt med det samme.

Find blandt andet det smukke salatsæt, som du ser på billedet. Det findes både i sort og creme-farvet, det kan vaskes i maskine, så det ikke skal tage dig ekstra tid at gøre rent, og så sparer du lige nu 40 kroner på det smukke sæt, der vil imponere enhver gæst, du får på besøg til en middag.