mandag, april 15
Shadow

Lav en venindedag med selvforkælelse

Sponsoreret

nov3

 

 

Synes du, at det er på tide med lidt selvforkælelse, så er du kommet det helt rette sted. Det er vigtigt at forkæle sig selv, og derfor har vi samlet nogle gode idéer til, hvordan du laver den helt perfekte venindedag med selvforkælelse.

  1. Spis på en lækker restaurant

Den perfekte venindedag skal helt sikkert indeholde noget mad, så brug derfor noget tid på at finde den helt perfekte restaurant, hvor I i ro og mag kan nyde god mad.

  1. Tag en tur i spa

Spa er den ultimative selvforkælelse. Find et lækkert sted nær dig, hvor I kan synke ned i skønne, varme bade, nyde saunaen og en omgang god massage. Hvis I er flere, kan I høre, om der er mulighed for grupperabat.

  1. Dyrk lidt rolig motion

I kan også bruge en god venindedag på at få lidt rolig motion. Det kan være gennem yoga, svømning eller måske ballet, hvis I kan finde et begynderhold, hvor I kan prøve det af. Hvis I mangler udstyr, så find det her.

  1. Lav noget kreativt sammen

I kan lave noget kreativt sammen, f.eks. male eller lægge puslespil. Find eventuelt inspiration på nettet eller på Pinterest, hvor der er masser af idéer til sjove gør det selv-projekter.

  1. Oplev noget nyt

Det er en god idé at opleve noget nyt, og det er oplagt at gøre det sammen med dine veninder. Invitér dine veninder med til det, du har tænkt på at deltage i.