mandag, juli 15
Shadow

Løft dig som karrieremenneske: Dette kursus kan gøre dig mere attraktiv end de fleste

Sponsoreret

På det moderne arbejdsmarked er der kamp om opmærksomheden, og derfor handler det om at skille sig positivt ud fra mængden af konkurrenter, uanset om du søger et job eller skal præsentere en idé for din arbejdsgiver. 

Du har sikkert prøvet at skulle præsentere en idé eller et projekt for din arbejdsgiver, hvor svaret efter din præsentation af været et nej. Den følelse er aldrig sjov. I stedet for at arbejde videre med en ny idé, kan det være, at dit fokus i stedet skulle være, at idéen ikke fejlede noget, men at det var præsentationen, der ikke fungerede. 

Samme mekanisme gør sig gældende, når man søger et nyt arbejde. Nogle mennesker har nemt ved at blive indkaldt til jobsamtaler, fordi deres CV og arbejdserfaring passer på profilen, men når jobsamtalen er slut, er jobbet gået til en anden. Hvad skal man så gøre? 

 Uanset hvor mange års erfaring du har med at kommunikere og formidle et budskab om en idé eller dig selv, kan du altid blive bedre til det. Måske kan det endda være en nødvendighed, hvis du vil brænde igennem hos din arbejdsgiver eller hos en kommende chef. 

Det kan måske lyde som en uoverskuelig eller svær opgave at skulle løfte sig som arbejdsperson, fordi du føler, at dine faglige kompetencer er i top. Netop derfor kan det være en god idé at øge din gennemslagskraft, hvis du vil gøre dig selv mere attraktiv. 

Faktisk findes der strukturerede og målrettede kursusforløb i forskellige længder, hvor du bliver præsenteret for og trænet i at præsentere dig selv eller et budskab bedre. Læse mere om præsentationsteknik kursus her.