lørdag, juni 22
Shadow

Mangler du den sidste detalje til dit kostume?

Sponsoreret

Går du og er ved at være klar til årets karnevaler eller sidste skoledag?? Udklædningen er ved at være på plads, men du føler alligevel lidt, at du mangler et eller anden for at gøre det helt unikt?

Hvis du har det sådan, så skal du næsten inde og tjekke Gag.dk ud, som er stor-leverandøre af alt fra udklædningstøj til alt det tilhørende. Skal du fx være klædt ud som gangster fra 1920erne, så måske du mangler de helt perfekte seler dertil? Eller skal du være klovn og du er træt af, at du skal have dine egne sko på, fordi du ikke har kunne finde klovnesko? Gag.dk’s webshop har et kæmpe udvalg af alt det, du lige står og mangler til at gøre udklædningsfesten helt unik.

Gag.dk har givet smil på folks læber siden 1999 og har udover sin webshop også en fysisk butik på Winfeld-Hansens Gade 1 i Vejle, hvor man kan smutte forbi og se og prøve deres store udvalg. Hvis man ikke er i nærheden af Vejle, kan man trygt tjekke webshoppen ud, som sørger for, at du står med dine varer hjemme på adresse dagen efter.

Sidst men ikke mindst – de har formidable priser!