lørdag, juni 22
Shadow

Økologiske tekstilprodukter til hverdagsbrug

Sponsoreret

Hvis du mangler tekstilprodukter til hverdagsbrug, der samtidig lever op til bæredygtighed og økologi efter globale standarder, så har The Organic Company et stort udvalg af forskellige produkter for enhver smag.

Går du og mangler håndklæder, karklude, viskestykker, babyhåndklæder, bademåtter og andre tekstilprodukter med en bæredygtig profil, så har The Organic Company et stort udvalg af hverdagstekstiler i økologisk bomuld.

Få blandt andet en super lækker vaskeklud, der passer sammen med håndklæderne i Big Waffle serien. Vaskekluden kan også bruges som karklud. Materialet er 100 procent GOTS-certificeret økologisk bomuld, der er i absolut bedste kvalitet og altså lever op til de globale standarder for økologiske tekstiler. Big Waffle serien fås i farverne offwhite, mørk grå, sky, mørk blå, rose og clay.

Hvis du går op i kvalitet og gode materialer, så er de lækre produkter fra The Organic Company et must for dig, når du skal indrette hjemmet med stofprodukter såsom håndklæder, viskestykker eller forklæder. The Organic Company har desuden et særligt fokus på at skabe tekstilprodukter med god funktionalitet, og derfor er der tænkt meget over produkternes brugsværdi som blandt andet små praktiske finesser, høj sugeevne, farveægthed og blød bomuld. Alt sammen for at skabe den bedste brugsoplevelse for dig.