mandag, maj 20
Shadow

Prøv at udfordre din kreativitet på Øse Efterskole

Sponsoreret

Kunne du tænke at arbejde med din kreativitet og få tid og plads til at fordybe dig? Så tag et kig på Øse Efterskole, der tilbyder dig en spændende, kreativ linje.

Hvis du har en kunstner i maven eller blot kunne tænke dig at prøve kræfter med kunst og kreativitet, så tag på en kreativ efterskole.

I Vestjylland ligger Øse Efterskole, og her kan du vælge en kreativ linje, hvor der bliver masser af tid til at udfordre din kreativitet. Skolen har to værksteder, et lokale til arbejde med ler og et udendørs værksted, hvor man for eksempel kan afprøve raku-brænding. Derudover er man på linjen også med til at skabe skolens kunst både inden- og udendørs.

På kunstlinjen får du mulighed for at udfordre din evner inden for en masse forskellige ting sammen med både lærere og elever. Undervisningen vil generelt altid være inspireret af de trends, der er på området for tiden.

Skolen kan derfor garantere dig, at du får brugt og udviklet dit talent, at du opbygger en forståelse for at samarbejde om kunst og håndværk, at du bliver klog på forskellige kunstarter, teknikker og materialer, og at du får lov til at udstille dine værker både på skolen og andre steder.