mandag, april 15
Shadow

Pynt op til din Eidfest med manér

Sponsoreret

Vil du gerne fejre ramadanens afslutning med manér og holde en stor Eidfest? Eid står for ”højtid” eller ”fest” på arabisk. Og det er lige præcis, hvad der er tale om, når der bliver holdt Eid.

Ramadanen er den muslimske fastemåned, og den bliver fejret til sidst med en stor fest, hvor venner og familie samles og nu kan bryde fasten. Hvis du gerne vil fejre afslutningen af ramadanen på bedste vis, så bør du pynte op til festen på den helt rigtige måde. Det kræver, at du har Eid Mubarak pynt. Du kan vælge mellem mange former for flot pynt til netop din fest.

Vælg det rette pynt til din Eidfest

 

  • Balloner – Enhver fest har brug for balloner. Og det samme gør sig gældende, når det kommer til en Eidfest. Her er der intet mere festligt end skønne balloner rundt omkring i rummet.
  • Banner – En anden god idé er at finde et banner, hvor der står Eid Mubarak. Det vil klart pynte. Det kan være et enkelt banner eller et banner, der ligeledes er fyldt med måner og stjerner.
  • Servietter – Servietter er ikke kun praktiske. De kan også være med til at pynte bordene. Du kan nemlig købe servietter i flotte farver, hvor der eksempelvis står Eid Mubarak på.
  • Diverse pynt – Hvis du ønsker mere pynt, så kan du stadigvæk finde masser af pynt. Det kan være alt lige fra kagepynt til bordløber, kort, guirlander og meget mere. På den måde kan du pynte op til festen alt efter dine ønsker og behov.