lørdag, juni 22
Shadow

Sigma Process Engineering er specialister i laserskæring

Sponsoreret

Maskinfabrikken Sigma Process Engineering nær Kolding og Vejle laver al slags arbejde inden for laserskæring i metal, aluminium, træ mm.

Sigma Process Engineering er en maskinfabrik, der har 40 års erfaring inden for metalbearbejdning og stålkonstruktion. Derudover er et af deres specialer blandt andet laserskæring, og de bruger skærere af typen BYSTRONIC 5,2 ARC CO2, som kan arbejde i mange forskellige typer metaller – det gælder både varmgalvaniseret stål, elgalvaniseret stål, rustfri stål, aluminium, anodiseret aluminium, prælakeret aluminium, messing, kobber, sort stål og træ.

De forsøger altid at følge udviklingen og er interesseret i at give deres kunder de største og bedste muligheder. De kan hjælpe dig, uanset om du blot har en ufærdig idé til et projekt, eller du er helt sikker på, hvad du vil have. De vejleder dig gerne og giver dig nyttig information om dine muligheder, så din idé kan blive til virkelighed.

Sigma Process Engineering er en moderne maskinfabrik, og de har hjemme i Egtved, der ligger nær Kolding og Vejle. De har som sagt 40 års erfaring i faget, og det betyder, at du altid kan være sikker på, at arbejdet bliver foretaget af kyndige hænder.

I forhold til laserskræing, kan de skære både efter tegning, skitse eller filer, uanset om det er et enkelt emne eller serieproduktion. Deres laserskærere giver designfrihed, højere præcision og ensartet kvalitet.