mandag, april 15
Shadow

Smart sengetøj til det moderne hjem

Sponsoreret

Trænger soveværelset til nye smarte mønstre eller farver, kan du hos Eurotex finde sengetøj, der passer ind i ethvert moderne hjem. Der er noget at finde for alle, uanset om det er prisen, kvaliteten, farven eller størrelsen, der prioriteres.

Uden skadelige stoffer

Hos Eurotex finder du blandt andet sengetøj fra brands som PIP, Marc Ó Polo, Essenza, Esprit og Casa Decor. De forskellige er alle af høj kvalitet, og netop kvaliteten er en stor del af Eurotex’ store popularitet hos danske familier, når det handler om boligudstyr. Al sengetøjet er klasse 1 Oeko-tex certificeret, hvilket betyder, at der ikke er ftalater og andre skadelige stoffer at finde deri. Du kan altså trygt lægge dig under dynen og være sikker på, at din hud ikke bliver udsat for uønskede kemikalier.

Flere størrelser, farver og mønstre

Sengetøjet fås i forskellige størrelser, der starter ved 140×200, der ofte betegnes som den almindelige størrelse dyne. Skal der ekstra længde til, fås den også i 220, og skal den være ekstra stor, finder du et udvalg, der passer til dobbeltdyner, hvilke i øvrigt også fås med ekstra længde. Er du til ensfarvede, kan du blandt andet finde rød, blå og sort, og hvis der skal være mønster på, kan du eksempelvis få med blomster, striber, prikker eller firkanter. Uanset hvad du er på udkig efter, er det muligt at finde det hos Eurotex.