fredag, juni 2
Shadow

Tag på rehabiliteringsophold i skønne omgivelser

Sponsoreret

Hvis du har været udsat for en ulykke, der har givet dig varige mén, så tag på rehabiliteringsophold i de naturskønne områder på Vejlefjord. Her kan du få skræddersyet et ophold lige præcis til dig.

Vejlefjord ligger placeret i et meget naturskønt område med udsigt ud over fjorden. Her kan du komme på rehabiliteringsophold, hvis du har fået mén efter en skade, for Vejlefjord Rehabilitering tilbyder rehabilitering efter skader til lige netop dig, der blandt andet har fået en hjerneskade af større eller mindre grad ved enten sygdom eller en ulykke.

Vælger du at tage på rehabiliteringsophold på Vejlefjord, så er du sikret stor faglig bredde og dybde/specialisering. Her har de igennem tiden modtaget patienter med mangeartede og komplekse behov for specialiseret rehabilitering. Det gælder for eksempel patienter med svære fysiske og mentale funktionsnedsættelser, herunder patienter med kommunikationsvanskeligheder og patienter med lammelser, samt patienter med komplicerende forhold som f.eks. præmorbide lidelser eller misbrug, social sårbarhed og komplekse familieforhold.

Det overordnede formål med rehabiliteringen/genoptræningen er, at du som ramt af en hjerneskade kan klare dig bedst muligt fysisk, kognitivt, emotionelt og socialt efter træningen. Det er også essentielt, at du bliver i stand til at tilrettelægge en indholdsrig og meningsfyldt hverdag. Derudover er formålet, at du og dine pårørende opnår en bedre forståelse af de ændringer, en hjerneskade medfører

Behandlingsforløbene laves individuelt og med udgangspunkt i de behov og ønsker, som du har, og det betyder, at det er dig, der bestemmer, hvor langt du ønsker, at opholdet skal være, men typisk er et forløb et sted mellem 4 og 12 uger. På Vejlefjord arbejdes der med en helhedsorienteret tilgang til dig som patient og de problemstillinger, du oplever som følge af skaden.