lørdag, juni 22
Shadow

Trænger dobbeltdynen til nyt betræk?

Sponsoreret

Kunne I bruge lidt udskiftning på betrækket til dobbeltdynen derhjemme? Så kig forbi Casa Decor, der kan præsentere et kæmpestort udvalg af forskelligt betræk, så der er noget for alle.

Det kan nemt blive lidt for kedeligt, hvis sengetøj altid bare skal være hvidt og standard. Casa Decor har et stort udvalg af forskelligt sengetøj til dobbeltdyne, og der er i sandhed noget for enhver smag. Der er både noget med blomster og sjove figurer på, og så kan du også finde noget, der er mere klassisk som eksempelvist noget ensfarvet eller stribet.

Faktisk har Casa Decor det største udvalg af sengetøj til dobbeltdyner på markedet. Her finder du alt det du kunne ønske dig i, stilrene, stærke farver , sjove detaljer, og det findes blandt andet i kendte mærker som Marc O´Polo, Esprit home, essenza og PIP Studio.

Casa Decor er kendt for at spotte de nye trends og altid finde de bedste kvaliteter, og det er meget vigtigt, at alt er i orden, når det gælder noget der har med ens søvn at gøre.
Sengetøjet kommer i forskellige kvaliteter som eksempelvis satin, percal, ranforce, men for alle gælder det, at der bruges 100 procent bomuld.