mandag, april 15
Shadow

Undgå disse fejl som førstegangsbruger af en e-cigaret

Sponsoreret

At skifte fra almindelige cigaretter til en e cigaret er et stort skridt. Hvis du gerne vil købe en e-cigaret for at finde ud af, hvorfor så mange mennesker nyder at dampe, er det vigtigt, at du styrer udenom disse tre almindelige fejl, som mange førstegangsbrugere begår.

  1. Valg af den forkerte enhed

Hvis du stadig er ved at overveje, om du skal investere i en e-cigaret, skal du helst lave noget research inden købet. Mange begår nemlig den fejl, at de ender med at vælge den helt forkerte enhed til deres behov.

E-cigaretter kommer i dag i mange forskellige former, hvor du finder modeller, der passer til nybegyndere og nogle, som er beregnede til de mere erfarne brugere. Her er det en fordel, at du vælger en e-cigaret lavet til begyndere, da de er nemme at bruge og komme i gang med.

  1. Glemmer at prime coilen

    At prime din coil er meget vigtigt, inden du starte med at dampe. Hvis du ikke gør dette, kan du ende med at brænde coilen, før du overhovedet er begyndt. At prime din coil vil sige, at du skyller e-væsken rundt i clearomizeren. Herved sikrer du, at væsken er optaget i vægen, før du begynder at dampe.

    3. Valg af forkert nikotinniveau

At vælge det rigtige nikotinniveau kan være lidt udfordrende for en førstegangsbruger. For lidt nikotin vil ikke være tilfredsstillende for dig. Men for meget nikotin kan ende med at føles ubehageligt. Du kan mindske eller øge nikotinniveauet, indtil du finder den bedste løsning for dig.