fredag, juni 2
Shadow

Vælg en efterskole i Midtjylland

Sponsoreret

Du står og skal vælge, hvor du skal på efterskole. Der er mange efterskoler at vælge imellem, og det er vigtigt at du vælger en efterskole, der kan leve op til dine personlige krav og ønsker. Hvis du ønsker en efterskole, hvor du ikke skal fastsætte dig på et bestemt linjefag med det samme, så skal du vælge Midtjysk Efterskole. 

I Danmark er der mange forskellige efterskoler at vælge imellem, og mange unge i dag vælger derfor at tage på efterskole. Mange vælger en efterskole, der er tæt på hjemmet, mens andre vælger en efterskole, der er længere væk. Fælles for dem alle er, at de vælger den skole, som passer bedst til deres behov.

Midtjysk Efterskole skiller sig ud fra andre efterskoler, da man ikke skal vælge et linjefag før man begynder på skolen. Skolen giver derimod eleverne mulighed for at prøve alle linjefag i en periode, før eleverne skal vælge det endelige linjefag. Det har vist sig at være en god idé, da skolen har erfaring med at en stor del af eleverne vælger et andet linjefag end de først havde tænkt. Denne fremgangsmåde er med til at udvikle eleverne, så de kan udvikle sig både personligt og fagligt. Læs om konceptet: http://midtjyskefterskole.dk/