lørdag, juni 22
Shadow

Værd at vide om giner

Sponsoreret

Gine_sept3

Værd at vide om giner

Der findes flere forskellige typer giner på markedet – fælles for alle er dog, at der kan sættes nåle i dem. Dette giver god mulighed for at fastgøre tøjet, så det sidder helt perfekt og ikke falder af. Helt overordnet er der to forskellige slags giner: Syginen, også kendt som skrædderginen, da den kan justeres efter mål, og den almindelige gine, der er et lidt billigere alternativ til den traditionelle mannequindukke. Inden for den traditionelle, ikke-justerbare gine er der også masser af variation. Den type inddeles nemlig i tre underkategorier som er henholdsvis: Danskproduceret, italienskproduceres og franskproduceret. Men hvad er forskellen på disse tre varianter?

Italiensk-, dansk-, eller franskproduceret?

  • Italienske giner er billigere end de dansk- og franskproducerede. Dameginerne laves som hovedregel i to varianter med henholdsvis lang eller kort overkrop. Det samme gør sig gældende for herreginerne. De italienske giner fås også i børneversioner.
  • Danske giner laves i mange forskellige størrelser og varianter. Der er her kredset lidt ekstra om kvaliteten, og der er mulighed for at vælge mellem stativer i træ og metal alt efter, hvad der passer bedst ind i netop din butik, på teatret eller systuen.
  • Franske giner har et strejf af fransk elegance og et lækkert formfuldendt udtryk, der skriger af eksklusivitet. Her er kælet for selv den mindste detalje såsom syninger og materialevalg. Kvaliteten er i top, og du får her en gine, der kan holde i rigtig mange år.

 

Giner er et rigtig godt værktøj til at vise dine kunder forskellige outfits og designs, uanset om du har en specialbutik med smukke håndlavede brudekjoler eller en eksklusiv second hand-butik.