lørdag, juni 22
Shadow

Vil du give dit barn en krokodille?

Sponsoreret

Børn elsker dyr, og derfor har bObles lavet tumlemøbler med dyremotiver, der styrker både balance og motorik hos dit barn.

De fleste børn er meget optagede af dyr, når de er små. Særligt nogle af de dyr, de ikke lige kan se hver dag i gadebilledet eller naturen.

Mærket bObles laver legetøj og tumlemøbler, der har til formål at øge børns kropsforståelse gennem træning af de helt grundmotoriske elementer. De har modtaget international anerkendelse og flere designpriser, og derudover er de blevet hyldet af mange fysioterapeuter, fordi de udfordrer og stimulerer børnenes motorik.

Et bObles krokodille kan give masser af mulighed for udviklende leg for både babyer, små og store børn. De små trappetrin kan lære dit barn at gå på trapper, og på den måde kan den styrke og stimulere dit barns balance og koordinationsevner. Er dit barn ikke gammelt nok til det, så er en bObles krokodille også et fantastisk stykke legetøj. Den er sjov at kravle og krybe på for de små, der ikke kan gå endnu, og selvom rigtige krokodiller kan være farlige dyr, så lærer børnene på samme tid om et af de mest særlige dyr i verden.

Tumlemøbler fra bObles er lavet i EVA skum, der er helt uden farlig kemi, og de kan aftørres, skylles eller skrubbes efter behov. Hjulene på rullebrættet sidder, så de små fingre ikke kommer i klemme og så laver de heller ikke ridser på gulvene.