tirsdag, april 30
Shadow

Prøv en portvins smagekasse

Sponsoreret

Aldrig har smagekasser, madkasser og mange andre kasser med mad og nydelsesmidler, været så populære som de er lige nu. Det er nemt og ligetil, og så er du på samme tid også fri for at drøne rundt i samtlige butikker, for at finde det du leder efter. 

 

Overvejer du om portvin er noget for dig, så kan det være at du også bør overveje en smart portvin smagekasse

 

Hvad er en portvin smagekasse? 

Det smarte ved at vælge en smagekasse med portvin er, at du får mulighed for at prøve flere forskellige slags portvine. Du behøver derfor ikke at skulle købe en masse forskellige store flasker, med frygten for at de aldrig bliver drukket. Nej, med en smagekasse, får du mulighed for at smage de forskellige slags, og på den måde finde frem til den, du synes bedst om. 

 

Hvad er et portvinssmagesæt?

På drikportvin.dk, har du også mulighed for at bestille et smagesæt. Smagesættet består af portvin, portvinsglas, en tragt og en karaffel, som gør at du kan få den helt rigtige oplevelse, når du skal nyde din portvin. 

 

Med andre ord er portvin ikke kun en drik, du kan nyde sammen med risalamanden juleaften, eller sammen med søde desserter. Den er nemlig langt mere nuanceret, og dermed også en drik, som du også sagtens kan nyde på en ganske almindelig lørdag aften, hvor du trænger til at forkæle dig selv med et godt glas vin, enten alene, eller sammen med gode venner.