lørdag, juni 22
Shadow

Mangler dit barns institution en ordentlig legeplads? – Her er, hvad du kan gøre

Sponsoreret

Kunne dit barns børnehave eller skole trænge til en ny og bedre legeplads, men gør institutionens medarbejdere ikke noget ved det, kan du med fordel selv undersøge mulighederne og vise dem frem.

Det er ikke nogen hemmelighed, at børn morer sig og udvikler sig, når de leger aktivt. Derfor er det vigtigt, at institutioner for børn og unge har de rigtige rammer, som kan være med til at sikre børnenes udvikling og tryghed.

Alligevel er det ikke alle børnehaver og skoler, som formår at give børnene disse muligheder, og det kan genere forældrene, at det ikke er tilfældet.

Er du en af de forældre, som har tænkt over, om ikke de udendørs legefaciliteter kan forbedres på dit barns institution, kan du med fordel selv undersøge sagen og fremvise mulighederne for de medarbejdere, som sidder i byggeudvalget.

Mulighederne for at skabe de rigtige udendørs rammer for børnene er nemlig mange, og dermed kan du være med til at hjælpe alle institutionens børn til en sund udvikling, hvis du undersøger sagen selv.

Eksempelvis kan du finde konkrete forslag hos Ran-Play, som har mere end 30 års erfaring med produktion og forhandling af specialbygget udstyr og redskaber til både børn, unge og voksne.

Selskabet tilbyder alt fra klatresystemer, gynger og vippedyr til tarzanbaner og svævebaner, så der er rig mulighed for at inspirere dit barns institution til at bygge en bedre legeplads på de udendørs arealer.